>> >|
Llistat del 1 al 10 de 39 empreses
ImprimirPROMENTRADA

Amb Promentrada gaudeix sempre dels millors espectacles al millor preu. Les claus per poder accedir-hi sn les segents: usuari = coac i la contrasenya = coac2555. Compra ja les teves entrades clicant a l'enlla de sota i anant a l'opci d'"Empreses".
Oferta vlida per a arquitectes collegiats i treballadors del COAC.


933067814

promentrada, 08002 Barcelona

ssanjuan@promentrada.com

http://www.promentrada.com/ca

Enlla web descomptes especials
CASA VICENS

Casa Vicens ofereix un 50% de descompte als treballadors i collegiats en la visita guiada "Les essncies de la Casa Vicens". Aquesta visita s una experincia sensorial exclusiva on es podr descobrir, amb tot detall, les essncies de la Casa Vicens. Desperta els teus sentits amb un recorregut visual i olfactiu per les estances de la primera casa de Gaud.
Una visita creada pel perfumista i artista Ernest Vents/Nasevo per viure duna manera genuna aquesta obra mestra que ens endinsar en linici del modernisme.

Per gaudir de la promoci cal entrar a l'enlla segent:https://casavicens.org/ca/compra-entrades/les-essencies-de-la-casa-vicens/ i escriure la paraula COAC en l'apartat on hi posa Codi Promocional.


93 547 59 80

carrer de les carolines, 20-26, 08012 BARCELONA

info@casavicens.org

http://www.casavicens.org
CEPSA

Targetes CEPSA STAR DIRECTE gratutes i descomptes per a tots els carburants (0,6 cntims/litre) i descomptes addicionals per a Diesel i Benzina Gama ptima (1,5 cntims/litre).

Per a ms informaci i activament del servei: posar-se en contacte amb Joan Rodrguez Parera Tel. 93 290 17 76 juan.rparera@cepsa.com


93 290 17 76

plaa nova, 5, 08002 BARCELONA

juan.rparera@cepsa.com

http://www.cepsa.es
BARCELONA BUILDING CONSTRUMAT

Del 14 al 17 de maig tindr lloc al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona una nova edici del Barcelona Building Construmat. Els horaris de visita del saln sn del 14 al 16 de maig de 9.30 a 19h; el 17 de maig de 9.30 a 14.30h.

Per accedir gratutament al Sal pots inscriure't utilitzant el Codi Promocional: 74578439.


933015000

av. joan carles i, 64, 08908 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

http://www.construmat.com/

http://registration.firabarcelona.com/#/es_ca/s025019/web
Museu Nacional de la Cincia i de la Tcnica de Catalunya (mNACTEC)

El Museu Nacional de la Cincia i de la Tcnica de Catalunya s un museu situat en un impressionant edifici industrial modernista de Terrassa. Proposa un interessant recorregut pel patrimoni industrial, cientfic i tcnic d'una forma amena. El Museu combina una collecci excepcional d'objectes relacionats amb el passat industrial i uns espais expositius atractius i adaptats al pblic familiar.

El mNACTEC ofereix per al collectiu darquitectes collegiats, la promoci de 2 x 1 en la seva entrada fins al 31 de desembre de 2019. Per gaudir de l'oferta cal identificar-se amb el carnet de collegiat.


93 736 89 66

rambla dgara, 270, 08221 Terrassa

info.mnactec@gencat.cat

http://www.mnactec.cat

Consulta aqu la promoci actual
APPLE

APPLE ofereix descomptes preferents per a membres de la Intercollegial en la compra on-line de productes Apple. A travs de l'enlla descrit a sota pots entrar directament a la botiga online, de manera personalitzada.

Caldr posar el Codi Intercollegial: VIPINTERCOLLEGIAL i registrar-se. A partir daquest moment reconeix com a membre de la intercollegial.

Consulta el pdf adjunt amb les ofertes i descomptes.


.

plataforma on-line, . .

tiendaonline@microgestio.es

http://microgestio.com/es/tienda

Consulta aqu la promoci actual
CALDEA

Caldea el centre termoldic que aprofita les propietats de l'aigua termal natural que es troba a la poblaci d'Escaldes ofereix descomptes als membres de la intercollegial:

- Un 20% de descompte els dies feiners de dilluns a divendres sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termoldic Caldea i el Centre Wellness INU i adquirits a les nostres recepcions (excepte restauraci i botigues).

- Un 12% descompte (caps de setmana i festius) sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termoldic Caldea i el Centre Wellness INU i adquirits a les nostres recepcions (excepte restauraci i botigues).

Aquesta oferta ser vlida per un beneficiari (possedor del document dacreditaci) + els seus acompanyants (mxim 4 persones). Per poder beneficiar-se daquesta oferta, ser obligatori identificar-se com a titular del forfet de temporada al moment de realitzar una reserva i presentar el document dacreditaci al moment de la compra del servei a la recepci de Caldea i INU.

Persona de contacte: Maria Gelp de Fez


934591777

parc de la mola, 10, AD700 ANDORRA

maria.gelpi@caldea-inuu.com

http://www.caldea.com
SERCOTEL

Sercotel Hotels s una cadena nacional que compta en lactualitat amb 176 hotels i aparthotels a Espanya, Portucal, Italia, Cuba, Colombia, Ecuador i Panam.

A travs del descompte SERCOTEL4WORK, tots els collegiats tenen accs a fins un 15% de descompte en ms de 160 hotels. El descompte es pot fer efectiu reservant a travs de www.sercotel.com.

A ms, per als collegiats que viatgin regularment per feina, ofereixen la possibilitat de collaboraci amb tarifes especials/negociades adaptades a les necessitats de cada empresa. Per poder gaudir de l'oferta cal posar-se en contacte amb Silvia Martin, Executiva de Vendes Corporate.


931 834 302

paris, 120 1 2, 08036 Barcelona

corporate.bcn@sercotel.com

http://www.sercotel.com

OFERTA SEMANA SANTA DESTINOS
HOTELIUS

L'Associaci Intercollegial de Collegis Professionals de Catalunya, de la qual el COAC n's membre, ha arribat a un acord amb la plataforma de reserves d'hotel Hotelius Club.

Hotelius disposa de ms de 50.000 allotjaments en els principals destins amb descomptes de fins al 15% en el moment de fer la reserva.


.

., . .

noelia.gonzalez@hoteliusclub.com

http://club.hotelius.com/intercollegial
MELICH ESPORT CLUB

El Club Esportiu Mlich ofreix un 20% de descompte en la quota i matrcula gratuta.

Matrcula o quota dentrada gratuta i quota mensual que, amb els serveis de pdel, tennis i esquaix s de 127.5, pels membres de la Intercollegial seria de 99.

Preu especial pel lloguer del sal dactes, seria de 150. Persona de contacte: Antonia Hidalgo


638179584

carrer onze de setembre, 7, 08960 Sant Just Desvern

admin@melichsportsclub.com

http://www.melichsportsclub.com

Consulta aqu les condicions de l'oferta
>> >|
Llistat del 1 al 10 de 39 empreses
Imprimir